Egyéni konfliktuskezelés

Problémás, nehézségekkel teli időszakot él meg?

Mindenkinek az éltében vannak olyan időszakok, amikor a problémái száma csak növekszik és állandósul, úgy érzi ebből a helyzetből már nincs kiút. Előfordulhat azonban az is, hogy egy másik féllel alakult ki konfliktusa, de a másik fél nem szívesen jönne el egy mediációs ülésre.   Ilyenkor Önnek lehetősége van arra, hogy egyedül jöjjön el egy beszélgetésre. Ha a környezete véleményét kéri ki, nem biztos, hogy egy semleges véleményt, vagy tanácsot fog kapni tőlük. Gyakran az ilyen jellegű baráti tanácsok, csak olajat öntenek a tűzre, ezáltal Ön is csak mélyebbre kerül a konfliktusos szituációban. A mediátor pártatlan és semleges félként segít átlátni Önnek a problémás helyzetét, könnyebben tisztázhatja érzéseit, gondolatait, esetleges aggodalmait.   

Ezen beszélgetés során arra törekszem, hogy segítséget kapjon a kezébe, elegendő bátorságot ahhoz, hogy a problémákat, felmerülő nehézségeket önállóan, gördülékenyen tudja kezelni. A lelki egészség talán az egyik legfontosabb dolog az egész világon. Ha a lelkünk rendben van, akkor máris másképp látjuk a világot! A változás a közös munkánk után érezhető lesz, hiszen másképp látja majd környezetét, más lesz a kisugárzása, magabiztosságot nyerhet.

Felmerül a kérdés, de mindez egy alkalom után? Biztosan nem lehet egy találkozással rendezni a problémákat, néhány alkalom mindig szükséges ahhoz, hogy jobban átlássa saját helyzetét, új erőre kapjon!

Ne a problémái irányítsák, legyen Ön az irányító!

További kérdések esetén forduljon hozzám bizalommal!

Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére